Current Swell naar Paradiso

Ticketmaster
Current Swell naar Paradiso
Current Swell naar Paradiso

De Canadese indierockband Current Swell bestaat uit vier vrienden met een gedeelde passie voor muziek. Ze voldoen helemaal aan het romantische ideaalplaatje van een enthousiaste groep jongens die hun droom waarmaken: ze begonnen met spelen in schuren, achtertuinen en op het strand, maar hun video’s op YouTube werden al snel opgemerkt. De allereerste officiële show die ze speelden was dan ook vrijwel meteen helemaal uitverkocht. Inmiddels hebben ze in het voorprogramma gestaan voor The Beach Boys en Xavier Rudd en een tour van Brazilië tot Australië achter de rug. Current Swell maakt zomerse pop met reggae- en ska invloeden. De band is ook duidelijk schatplichtig aan de Amerikaanse ‘roots’, al is het maar vanwege de opzwepende banjopartijen. Tegelijkertijd doet de onmiskenbare zomerse surfpop met bluesinvloeden denken aan Jack Johnson en Donavon Frankenreiter.

Current Swell
Datum: Zondag 11 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek