Kim Janssen naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Kim Janssen naar Paradiso Noord
Kim Janssen naar Paradiso Noord

Kim Janssen is geboren in Nederland maar opgegroeid in Azië, waardoor hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht in Bangkok en Phnom Penh en zijn tienerjaren in Kathmandu. Zijn muziek kan pop genoemd worden, waarbij klassieke en orkestrale arrangementen gemixt worden met grande pop en Kim’s vocalen -op het ene moment neuriënd als Bill Callahan, op het anderehoog fasetto. Strijkers en blazers omringen rustige ballades en uitbarstingen van maximalistische pop, terwijl Kim herinneringen van nachten in Loi Krathong, aardbevingen en politieke onrust verbindt met een huiselijk beeld van voortuinen, verjaardagsfeestjes en Chinese restaurants.

Kim Janssen
Datum: Zondag 15 oktober 2017
Zaal: Paradiso Noord
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek