Margo Price, Pert Near Sandstone, The Dawn Brothers e.a. naar Paradiso

Ticketmaster
Margo Price, Pert Near Sandstone, The Dawn Brothers e.a. naar Paradiso
Margo Price, Pert Near Sandstone, The Dawn Brothers e.a. naar Paradiso

Sugar Mountain Presents heeft in de maand juni twee nieuwe, vrouwelijke grootheden in de country weten te strikken. Op zaterdag 10 juni staat Nikki Lane bovenaan het affiche van een avondvullend programma en op zondag 25 juni is dat Margo Price. Twee avonden met ongeveer zes artiesten die in de roots, country, Americana en/of folk genres actief zijn.

Margo Price
Samen met artiesten als Sam Outlaw, Sturgill Simpson en Nikki Lane vormt Margo Price de nieuwe generatie grootheden in het country genre. Woonachtig in Nashville, Tennesee en beïnvloed door grootheden als Dolly Parton en Tammy Whynette, heeft Margo Price al veel successen geboekt met haar eerste album ‘Midwest Farmer’s Daughter’ dat in de UK op 1 in de country album charts terecht kwam. Ze zal ons land voor het eerst aandoen tijdens dit avondvullende programma van Sugar Mountain Presents.

The Dawn Brothers
Alhoewel The Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, zijn het wel degelijk broeders in de rock & roll. Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief. Met hun debuut album ‘Stayin’ Out Late’ rijden de Dawn Brothers op een muzikale golf van het verleden naar de toekomst en leveren daarmee een overtuigend bewijs dat soulvolle rock ’n roll altijd actueel blijft. In hun eigen woorden: “We play the old souls from the phuture.”

Pert Near Sandstone
Pert Near Sandstone is het project van Ryan Young, die zeven jaar als violist de wereld over toerde met de bluegrass helden van Trampled By Turtles. In een kelder in Minneapolis nam Pat Near Sandstone hun debuutalbum op en doen ze het bluegrass genre ook in deze formatie eer aan. Compleet met banjo, viool, contrabas en prachtige gezamenlijke harmonieën.

Margo Price, Pert Near Sandstone, The Dawn Brothers e.a.
Datum: Zondag 25 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek