Portugal. The Man naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Portugal. The Man naar Paradiso Noord
Portugal. The Man naar Paradiso Noord

Enerzijds klinkt Portugal. The Man als bands van nu zoals MGMT, Yeasayer en Arcade Fire, en anderzijds klinken oudgedienden als Pearl Jam, The Beatles, Jimi Hendrix en Led Zeppelin in hun muziek door. Normaalgesproken bracht de band met grote regelmaat nieuw materiaal uit, maar na ‘Evil Friends’ uit 2013 werd het stil rond de band uit Alaska. Ze doken de studio in voor album ‘Gloomin + Doomin’, maar deze werd uiteindelijk in de prullenbak gegooid omdat de band er niet tevreden over was. Met het in juni uit te komen achtste studioalbum ‘Woodstock’ verwacht Portugal. The Man wel hoge ogen te gooien. Wij verwachten dan ook weer net zo’n aanstekelijke indierockliedjes als de band altijd weet te produceren.

Portugal. The Man
Datum: Donderdag 25 mei 2017
Zaal: Paradiso Noord
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek