Extince naar Bitterzoet

Ticketmaster
Extince naar Bitterzoet
Extince naar Bitterzoet

Extince is de rapper uit het Noord-Brabantse Oosterhout die ondanks het succes van Osdorp Possé de grondlegger van Nederlandse hiphop wordt genoemd. Na zijn succes met zijn Engelstalige platen en optredens in het buitenland, verruilde Extince zijn buitenlandse fanbase voor zijn Nederlandse, met de track Spraakwater. Ook met onder andere deze plaat is het welbekende hiphop-label Top-Notch geboren. Hierna volgden met regelmaat nog 5 albums, 1 EP, en 1 mixtape waarin er heen en weer tussen Brainpower en Extince diss-tracks werden gemaakt die veel aandacht kregen.
Op zijn 50e treed Extince nog steeds op, en op 27 mei in Bitterzoet!

Extince
Datum: Zaterdag 27 mei 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek