Bazart naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Bazart naar Tivoli Vredenburg
Bazart naar Tivoli Vredenburg

Met hun donkere Nederlandstalige elektropop heeft Bazart zich in ongeveer een jaar tijd ontpopt tot een van de populairste Belgische bands van dit moment. Het trio laat zich net zo graag beinvloeden door The National en Yeasayer als Spinvis en Gorki. Na succesvolle voorprogramma s voor hun landgenoten van Oscar And The Wolf doet BAZART het inmiddels geheel op eigen kracht! De band verzilverde vijf MIA s in 2016: Hit van het jaar, Beste doorbraak, Beste pop, Beste Nederlandstalig en Beste groep. De hitsingle Goud verscheen tweemaal in de Belgische top 10. Daarnaast speelde de band dit jaar tweemaal in een uitverkocht Lotto Arena te Antwerpen, een hoogtepunt in de carriere van de nog zo jonge band.

Bazart
Datum: 24 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek