The Kik naar Gebouw-T

Ticketmaster
The Kik naar Gebouw-T
The Kik naar Gebouw-T

The Kik is een nederbeat band, geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks. De naam van de band is afgeleid van de Haagse band The Kick. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjens.  Op 10 november staan ze op het podium van Gebouw-T in Bergen op Zoom. Voorverkoop is gestart.

Het heeft even geduurd maar 2017 is het jaar dat het nieuwe album van The Kik uitkwam, maar dat komt vooral omdat de mannen niet stil kunnen zitten. Ze tourden, traden op tijdens festivals, maakten een album met Armand, speelden een theatervoorstelling en waren te gast in mening tvprogramma zoals De Zomer Voorbij en De Wereld Draait Door.

13 januari 2017 kwam het nieuwste album ‘Stad en Land’ van de bekendste neerlandse beatband uit. Stad en Land werd volledige opgenomen en gearrangeerd naar eigen smaak in een studio in Rotterdam. Het geluid is minder beat en meer pop, in de sfeer van het oude werk van Boudewijn de Groot. Stad en Land is nog steeds beïnvloed door het tijdloze jaren 60 geluid, maar verrijkt met nog meer emotie en humor.

Ticketmaster