My Baby naar 013

Ticketmaster
My Baby naar 013
My Baby naar 013

Is het überhaupt nog blues? Op ‘Love Voodoo’ (2013) en ‘Shamanaid’ (2015) leek het of het Amsterdamse My Baby de blues rechtstreeks uit de Bayou’s van New Orleans trok, om daar een zwoel, dansbaar en catchy wereldmuziek sausje overheen te gieten. Maar op het nieuwe album ‘Prehistoric Rhythm’ trekken shamanen Cato, Sheik en Daniel nog verder wereld in: we horen Arabische, Oosterse en Afrikaanse invloeden, net zoals genres als dub, psych en dance. Is het nog blues? Wat maakt het uit. Laat het maar aan My Baby over om alle mogelijke genres in een kampvuur te gooien en een groot voodooritueel te starten.

My Baby
Datum: 24 nov ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek