Eric Gales naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Eric Gales naar Tivoli de Helling
Eric Gales naar Tivoli de Helling

De Amerikaanse bluesman Eric Gales is 42, maar heeft er al een carriere van meer dan dertig jaar op zitten – zo gaat dat wanneer je een wonderkind bent. Gales speelt al gitaar sinds zijn vierde en bracht op zijn zeventiende zijn eerste album uit. Hij is geliefd bij blueskenners en collega-muzikanten (en mag zelfs Carlos Santana tot zijn fans rekenen), maar heeft van het grote publiek nooit echt de erkenning gekregen die hij verdient. Misschien dat daar met zijn nieuwe album Middle Of The Road (2017) verandering in komt, want daarop speelt Gales zijn stevige rock, funk en blues toegankelijker dan ooit!

Eric Gales
Datum: 17 oktober
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek