Sister Sledge naar Podium de Vorstin

Ticketmaster

De legendarische discogroep Sister Sledge komt woensdag 20 december naar Poppodium de Vorstin voor een exclusieve show in Nederland. Sister Sledge staat bekend om zijn aanstekelijke disco en soul. De vier zussen, Debbie, Joni, Kim en Kathy (tot 1989 in de band) bestormde in de jaren zeventig wereldwijd de hitlijsten met singles “We Are Family”, “Lost In Music” en “He’s The Greatest Dancer”, alle drie afkomstig van het album “We Are Family”. Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic produceerde het album.

In de loop der jaren heeft Sister Sledge meer dan 15 miljoen platen verkocht en meer dan 100 awards in ontvangst mogen nemen.

Sister Sledge
Datum: 20 december
Zaal: Podium de Vorstin, Hilversum
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek