James TW naar Paradiso

Ticketmaster
James TW naar Paradiso
James TW naar Paradiso

James TW (voluit Taylor-Watts) is een jonge Londense songwriter. Zijn debuut-EP ‘First Impressions’ leverde ruim 37 miljoen Spotify-streams op. De single ‘When You Love Someone’ was direct na de eerste radio-airplay de meest gezochte track in de Shazamcharts en werd veelvuldig gedraaid op 3FM. Het nummer schreef hij voor een jongetje van wie de ouders gingen scheiden. James begon al op z’n twaalfde met het plaatsen van covers op YouTube van helden als John Mayer, Ed Sheeran, Bill Withers en BB King. De Canadese singer-songwriter Shawn Mendes ontdekte hem, regelde een platendeal bij zijn label Island en nam hem vervolgens mee als voorprogramma op wereldtournee. Het debuut ‘First Impressions’ verscheen in 2016. Inmiddels is ook al zijn nieuwe single ‘Ex’ te beluisteren op internet.

James TW
Datum: 3 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
voorverkoop vanaf 28 juli

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek