Drain Gang naar de Melkweg

Ticketmaster
Drain Gang naar de Melkweg
Drain Gang naar de Melkweg

Het Zweedse Drain Gang, bestaande uit leden Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital en WhiteArmor, staan aan de wieg van een nieuwe golf urbanmuziek dat wereldwijd zijn tentakels uitwerpt. In 2014 kwam hun obscure en futuristische r&b bovendrijven in de hiphopscene, en al snel ontpopten ze zichzelf als een ware cult in de muziek- en modewereld.

Drain Gang verkoopt wereldwijd zij aan zij met Yung Lean & Sad Boys venues uit en hebben miljoenen streams in hun achterzak. Hun sound ontwikkelt constant, maar autotuned vocals op zware beats voeren de boventoon, geladen met een overvloed aan bas, dodelijke melodieën en gebroken ritmes.

Drain Gang
Datum: 10 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek