Elliott Brood naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Elliott Brood naar Tivoli Vredenburg
Elliott Brood naar Tivoli Vredenburg

Bij de naam Elliott Brood denk je misschien aan een bastaardzoon van Herman Brood, maar nee: het is een driemanscountryband uit Canada met een alternatief rammelend randje. Het trio maakt lawaai voor zes en heeft maling aan muzikale hokjes. Want de banjo mag dan een belangrijke plaats innemen in het bandgeluid, Elliott Brood speelt net zo makkelijk folk, blues of rock. Zelf noemen ze hun muziek overigens ‘death country’, waarbij de term death vooral slaat op de onheilspellende teksten bij hun meestal vrolijke muziek. Op 15 september verschijnt Elliott Broods nieuwe (zesde) album Ghost Gardens!

Elliott Brood
Datum: 09 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek