Ben Phillips naar 013

Ticketmaster
Ben Phillips naar 013
Ben Phillips naar 013

Ben Phillips is een 24-jarige entertainer die met zijn hilarische video’s de afgelopen jaren een enorme fanbase en meer dan 128 miljoen views op YouTube heeft bereikt. Oorspronkelijk begonnen met korte Vines van enkele seconden raakte zijn carrière in een stroomversnelling na een video waarin hij zijn ‘bro’ Elliot prankt. Ben besloot te stoppen met werken in de schoenenzaak van zijn moeder en zich volledig te richten op het maken van video’s. Een goede keuze, want inmiddels heeft hij bijna 9 miljoen likes op Facebook en de prestigieuze Golden Play Button ontvangen van YouTube!

Na een succesvolle tour afgelopen jaar is hij klaar om zijn carrière naar een volgend niveau te tillen en alles nog mooier, gekker en beter te doen. Vanavond staat hij samen met Team Brofo in Tilburg. Be ready… It’s Gonna Be Crazy!

Ben Phillips
Datum: do 2 nov ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek