Ben Phillips naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ben Phillips naar Tivoli Vredenburg
Ben Phillips naar Tivoli Vredenburg

Er zijn naast reguliere tickets ook VIP-tickets beschikbaar. Met een VIP-ticket krijg je een van de beste plekken in de zaal en kun je na afloop van de show Ben ontmoeten!

De jonge Welshe YouTube-ster Ben Phillips brengt zijn knotsgekke grappen naar het podium! Phillips begon een paar jaar geleden voor de lol filmpjes te maken met zijn iPhone en zette die op Vine, waar hij binnen een paar maanden een miljoen followers verzamelde. Inmiddels heeft hij Vine verruild voor Facebook en liggen zijn bijna 9 miljoen (!) vrienden om de paar dagen dubbel van het lachen om de nieuwe filmpjes van Ben en zijn partners-in-crime Andy, Georgina en Farmer Chris. Vanzelfsprekend komt Bens stiefbroer – en terugkerend slachtoffer van z’n grappen – Elliot vanavond ook mee!

Ben Phillips
Datum: 01 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek