Celebrating Otis! naar Paradiso

Ticketmaster
Celebrating Otis! naar Paradiso
Celebrating Otis! naar Paradiso

Op 10 december 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische soulzanger Otis Redding veel te jong overleed, hij werd 26 jaar oud. De uit Georgia afkomstige ex-taxichauffeur scoorde in de jaren zestig vele hits met onder andere ‘(Sittin’ on) the Dock Of The Bay’, ‘Mr. Pitifull’ en ‘My Girl’.

Tijdens dit concert kruipt de talentvolle zanger Steffen Morisson in de huid van Redding, zoals hij dat eerder deed bij de succesvolle theatervoorstelling ‘I’m A Soulman’. Op eigen titel kende Morisson ook succes met de single ‘Just Another Man’ en een nominatie voor een Edison.

‘Celebrating Otis’ is een avond vol soulbeleving onder leiding de beste soulband van Nederland met o.a. Wiboud Burkens, Cyriel Directie en Michael Varekamp.

Celebrating Otis!
Datum: 10 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek