Celine Cairo naar Bitterzoet

Ticketmaster
Celine Cairo naar Bitterzoet
Celine Cairo naar Bitterzoet

De Amsterdamse Celine Cairo maakt melancholische Indiepop met elektronische soundscapes, akoestische elementen en een betoverende stem als rode draad. Onlangs bracht Celine haar debuutalbum Free Fall uit, dat ze in Los Angeles opnam. Frank van der Linden (3fm) presenteerde haar bij DWDD als een van de hoogtepunten van Noorderslag. Voor haar tweede EP Follow wist ze niemand minder dan de Britse singer-songwriter Fink als producer te strikken. Daarnaast verzorgde ze ook al het voorprogramma voor Ásgeir, Dotan en Alex Vargas. Op 21 december staat ze in Bitterzoet.

Celine Cairo
Datum: 21 December 2017
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek