Don Broco naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Don Broco naar Tivoli Vredenburg
Don Broco naar Tivoli Vredenburg

De Engelse poprockband Don Broco laat op hun laatste album Automatic (2015) een verschuiving horen van rock naar pop en dat levert de band een groeiende fanschare op. Vorig jaar stond het viertal in de Ziggo Dome in het voorprogramma van 5 Seconds Of Summer, maar ook in hun thuisland bespeelden ze arena’s, daar als support van Bring Me The Horizon. Met een charismatische frontman als Rob Damiani kan Don Broco het echter ook prima op eigen benen af, zo bewezen ze dit jaar nog op Pinkpop. Tip: terwijl je wacht op de 7e november kun je Don Broco’s eigen videogame Technology spelen!

Don Broco
Datum: 07 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek