Dotan naar het Rijksmuseum

Ticketmaster
Dotan naar het Rijksmuseum
Dotan naar het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum presenteert een exclusief optreden van de Nederlandse singer-songwriter Dotan in de Passage, georganiseerd in samenwerking met Paradiso. Dit is het enige full band optreden van de zanger dit jaar. Het pop-up concert van Dotan is onderdeel van de serie Muziek in het Rijksmuseum, een project dat wordt mogelijk gemaakt dankzij de deelnemers van de Bankgiro Loterij.

Afgelopen mei deed Dotan een oproep om meer eerlijke en ongefilterde verhalen te delen via social media. Onder de hashtag #insidemybones hebben honderden bekende en onbekende Nederlanders dit initiatief opgevolgd. Een selectie van deze foto’s en verhalen zijn vanaf zaterdag 30 september  te zien in het Rijksmuseum. Echte mensen, met echte verhalen, zonder filter. Net als Rembrandt in zijn tijd.

Dotan: “Ik ben opgegroeid om de hoek van het Rijksmuseum en ben daar heel veel vaak geweest om interessante exposities te bekijken. Het is voor mij een grote eer dat het Rijksmuseum mij deze kans heeft gegeven om een #insidemybones expositie op te zetten. Ik hoop hiermee meer mensen te kunnen inspireren.”

Dotan
Datum: 29 September 2017
Zaal: Rijksmuseum
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek