For All We Know naar 013

Ticketmaster
For All We Know naar 013
For All We Know naar 013

For All We Know is het project van Within Temptation gitarist Ruud Jolie. 6 jaar geleden bracht hij in de vorm van ‘For All We Know’ al een album uit. Na de release richtte Ruud zich weer op het opnemen van tracks voor andere bands, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom is het nu tijd voor een 2de album in de vorm van ‘Take Me Home’.

Voor het album dat gevuld is met sterke rock tracks sloeg Ruud de handen ineen met vocalist Wudstik en bandleden Léo Margarit (Pain of Salvation), Kristoffer Gildenlöw, Marco Kuypers (ex Cloudmachine) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten). Ook nam hij een track op met Anneke van Giersbergen.

For All We Know
Datum: vr 16 maart ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Zaal open: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek