GoldLink naar de Melkweg

Ticketmaster
GoldLink naar de Melkweg
GoldLink naar de Melkweg

D’Anthony Carlos, beter bekend bij zijn artiestennaam GoldLink, groeide op in DC. Een gebied waar continu reuring is en bovendien een kweekvijver voor verschillende muzikale invloeden. GoldLinks doel was om van deze invloeden één sound te maken die uniek en eenvoudig is, en bovenal door hemzelf gecreëerd. Met zijn laatste album ‘At What Cost’, dat hij in maart dit jaar uitbracht, is hij daar met vlag en wimpel in geslaagd. Doordat hij hiphop heeft vervlochten met disco en Afrikaanse invloeden heeft hij een unieke sound weten te creëren. Vrijdag 1 december komt GoldLink deze disco-, hiphop- en Afrikaanse sferen loslaten in de OZ. Be there!

GoldLink
Datum: 01 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 15 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek