Intergalactic Lovers naar Rotown

Ticketmaster
Intergalactic Lovers naar Rotown
Intergalactic Lovers naar Rotown

Ademhalen. Oftewel Exhale, de titel van het derde Intergalactic Lovers album, dat deze week verschijnt. De band rondom Lara Cherdraoui heeft in thuisland België alle hoeken en gaten veroverd. Op Exhale lijkt de druk van de ketel: de term ‘veelbelovend bandje’ is allang niet van toepassing. Intergalactic Lovers hoort bij de grote jongens. Terecht, want de subtiele doch puntige combinatie van pop, folk, new wave en indierock is uit duizenden te herkennen: de band overstijgt met gemak alle genres en labeltjes die op hen worden geplakt.

Ook in de formatieve jaren was Intergalactic Lovers in topvorm, met een geweldige show in Rotown die toen stijf was uitverkocht. Destijds had Chedraoui nog een gitaar in de hand; door een ongeluk is dat plezier haar helaas ontnomen. Van elke pijnlijke tegenslag kun je echter een voordeel putten. De zangeres ontpopt zich op Exhale nog verder als ijzersterke frontvrouw, die met haar fluweelzachte stem de complete aandachtspanne kan vasthouden. Intergalactic Lovers is terug, en beter dan ooit.

Intergalactic Lovers
Datum: 16 december
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek