Juice Crew naar ’t Paard

Ticketmaster
Juice Crew naar ‘t Paard
Juice Crew naar ‘t Paard

De Amerikaanse rapgroep Juice Crew was “hiphop’s first family” in 1980 en pakte zo’n beetje de meest legendarische artiesten uit de geschiedenis van hiphop samen. Dit jaar komen zij met een exclusieve show naar Paard: verwacht een avond gevuld met dikke classics, een natte droom voor liefhebbers van old-school. Dit wordt gruwelijk.

Zo was Big Daddy Kane dé inspiratie voor vele hiphop grootheden die later volgden zoals Nas, Big L en The Notorious B.I.G. Om zijn weerzinwekkende flow kan niemand heen; noem hem gerust éen van de beste MC’s in de geschiedenis van de hiphop. De verhalenverteller van de groep is held Kool G Rap, geliefd om zijn zieke rhymes. Roxanne Shante is er voor de vrouwelijke bijdrage: haar waanzinnige talent bracht haar op 15-jarige leeftijd al bij de Juice Crew. Dan is daar nog Craig G, dé koning in improvisaties, de man die je niet tegenover je wilt hebben in een rap battle. MC Shan ken je o.a. van zijn bijdrage in de klassieker ‘Informer’ met Snow. Het al indrukwekkende rijtje namen is rond met Masta Ace, zeer gewaardeerd om zijn grappige skits en interessante lyrics.

Juice Crew
Datum: dinsdag 7 november 2017
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek