Kobra and the Lotus naar Merleyn

Ticketmaster
Kobra and the Lotus naar Merleyn
Kobra and the Lotus naar Merleyn

De Canadese heavy metal band Kobra and the Lotus is aan een opmars bezig en wist al een verpletterende indruk achter te laten op toonaangevende metal festivals als Wacken, Graspop en Hellfest. Hun nieuwe album ‘Prevail I‘ is onderdeel van een tweeluik, het tweede deel verschijnt dit najaar. In deze periode komt de Canadese band, onder leiding van de charismatische frontvrouw Brittainy ‘Kobra’ Paige, voor een reeks clubshows naar Europa, waaronder eentje vanavond in Nijmegen. De muziek is diep geworteld in traditionele heavy metal, met sterke solo’s, krachtige riffs en een stembereik van Paige die doet denken aan de diversiteit van Ronnie James Dio. Maar kijk niet raar op van de nodige invloeden uit de thrash, power metal met onvervalste Iron Maiden riffs.

De support wordt verzorgd door VetrarDraugurinn, de nieuwe band rond Eric Hazebroek van Stream of Passion. Het doel? Muziek maken die uit het hart komt, melancholisch en dreigend, intensief en breekbaar op sommige momenten, groots en zwaar op andere momenten.Dat klinkt als een zeer goed muzikaal recept!

Kobra and the Lotus
Datum: 20 november
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek