Lil’ Sal and the Wildtones & The Terrorsaurs naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Lil’ Sal and the Wildtones & The Terrorsaurs naar Tivoli Vredenburg
Lil’ Sal and the Wildtones & The Terrorsaurs naar Tivoli Vredenburg

Een dubbele portie rockabilly van het Californische Wild Records-label! Lil Sal and The Wildtones is een Amsterdamse band die pas drie jaar bestaat, maar nu al een geduchte livereputatie heeft opgebouwd met hun groovende en boppende rock n roll. Onlangs tekenden ze als eerste Nederlandse band bij Wild Records, het debuutalbum komt eraan! Hun Engelse collega s van The Terrorsaurs doen het volledig instrumentaal, al wil bassist Crawlin King Fink nog weleens een oerkreet slaken over de dampende mix van garagerock en surf heen. In november verschijnt hun nieuwe album Swamp Beat!

Lil’ Sal and the Wildtones & The Terrorsaurs
Datum: 20 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek