Partisan & Silent Runners naar de Melkweg

Ticketmaster
Partisan & Silent Runners naar de Melkweg
Partisan & Silent Runners naar de Melkweg

Bereid je voor op een avond underground rock met het Belgische Partisan en het Amsterdamse Silent Runners. Het Belgische powertrio brengt een cocktail van post-punk, noise rock en grunge. Bovendien bestaat de band uit leden van Belgische hardcore trotsen Oathbreaker en Rise and Fall. De dynamische songs worden met veel urgentie gebracht en zitten vol donkere melodieën. Deze avond presenteren ze hun nog te verschijnen nieuwe EP ‘We Have Been So Terribly Betrayed’. De band wordt bijgestaan door de donkere new wave van het Amsterdamse Silent Runners. Deze herfst verschijnt hun debuut ‘The Directory’. Verwacht uitgesponnen nummers met stuwende beats, snijdende gitaren en galmende synths.

Partisan & Silent Runners
Datum: 08 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start vr 15 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek