Prophets of Rage naar 013

Ticketmaster
Prophets of Rage naar 013
Prophets of Rage naar 013

Met de slogan ”Make America Rage Again” introduceerde Prophets of Rage zich vorig jaar aan de wereld. Of nouja, introductie? Eigenlijk heeft deze supergroep geen introductie meer nodig. De originele leden van Rage Against The Machine slaan de handen ineen met DJ Lord en Chuck D (Public Enemy) en rapper B-Real (Cypress Hill), of zoals Gitarist Morello beschrijft ‘An Elite Task Force of revolutionary musicians’

Afgelopen zomer trok de supergroep al met een zegetocht langs de grote festivals waar ze het publiek wegbliezen met nieuw materiaal, maar natuurlijk ook de grote hits van RATM, Public Enemy en Cypress Hill. Vanavond doen ze 013 aan voor een exclusieve Nederlandse show.

Prophets of Rage
Datum: do 16 nov ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 15 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek