Reverend and The Makers naar Bitterzoet

Ticketmaster
Reverend and The Makers naar Bitterzoet
Reverend and The Makers naar Bitterzoet

Op de plek waar rockmelodieën en dansritmes elkaar ontmoeten, staat Reverend and The Makers. De band is opgericht door zanger, songwriter en mentor van Alex Turner, de uit Sheffield afkomstige ‘Reverend’ Jon McClure. McClure ken je wellicht van de band 1984, waar Alex Turner een verwijzing naar maakt in het Arctic Monkeys nummer ‘I Bet You Look Good on the Dancefloor’. De muziek van Reverend and The Makers borduurt rustig verder op muzikale invloeden als The Clash, Oasis, The Stone Roses en The Jam. Binnenkort verschijnt het nieuwe album ‘The Death of a King’, waarop de Engelse indierockers zichzelf en hun muziek opnieuw uitvinden.

Reverend and The Makers
Datum: 7 November 2017
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek