Sam Fender naar Rotown

Ticketmaster
Sam Fender naar Rotown
Sam Fender naar Rotown

De 21-jarige Sam Fender was er al vroeg bij in de muziekwereld: zijn enorme talent werd ontdekt door de manager van singer-songwriter Ben Howard. Die ontdekking leidde tot een flink aantal grote shows voor Fender: hij deed al een solo-tour in de voorprogramma’s van onder andere Catfish and The Bottlemen, Ben Howard, Daughter, George Ezra, Hozier , Nick Mulvey, Willy Mason en Benjamin Francis Leftwich.

Fenders fraaie uit eigen beheer uitgebrachte debuutsingle Play God kwam begin dit jaar uit en is geproduceerd door zijn maat Bramwell Bronte en bovendien gemixt door Barny Barnicott (van o.a Arctic Monkeys). Deze introductie van Sam is slechts een vlugge blik op zijn enorme catalogus aan innemende, gevoelige liedjes die een unieke botsing tussen het euforische en het hartverscheurende demonstreren. Op zaterdag 18 november staat Sam Fender in Rotown!

Sam Fender
Datum: 18 november
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek