Sevn Alias naar 013

Ticketmaster
Sevn Alias naar 013
Sevn Alias naar 013

Sevn Alias kwam 2 jaar terug de game binnen met een knal en sindsdien heeft hij alles behalve stil gezeten. Na zijn zegetocht langs festivals en zalen met hits als ‘Kifesh’, ‘Ma3lish’ en ‘Gass’ op zak, is het nu tijd voor het volgende hoofdstuk in de Alias saga. In oktober breekt het Alias Season weer los want dat is de maand dat Sevn zijn nieuwe plaat ‘Picasso’ uitbrengt. Recent gaf hij al een voorproefje met de ‘Precasso’ EP en liet hij weten vele gastartiesten te verwelkomen op zijn nieuwe album. Vanavond presenteert Sevn ‘Picasso’ in 013 dus dit is één van je eerste kansen om zijn nieuwe bangers live te horen!

Sevn Alias
Datum: za 23 dec ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:30u
Tickets vanaf 15 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek