Sevn Alias naar Doornroosje

Ticketmaster
Sevn Alias naar Doornroosje
Sevn Alias naar Doornroosje

2016 was ongetwijfeld het jaar van Sevn Alias. Met Kif3sh en Ma3lish trapte hij de deur van de Nederlandse rapscene in is sindsdien niet meer weg te denken.

Met zijn steady output aan hits en talloze featurings bewijst Sevn geen eendagsvlieg te zijn. Ook dit jaar is nog ‘Sevn Alias Season’ met monsterhit “Gass”. Zijn producties herken je aan de kenmerkende manier waarop hij Nederlandse, Surinaamse en Marokkaanse straattaal moeiteloos afwisselt in zijn vlijmscherpe raps. Dit najaar komt de opvolger van debuutalbum ‘Trap Grammy’ en de ‘TwentyFourSevn’ mixtapes uit. De plaat heet “Picasso” en daarmee trekt Sevn de clubs in. Vanavond staat de rapper in Nijmegen!

Sevn Alias
Datum: 09 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start vrijdag 15 september om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek