Sevn Alias naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Sevn Alias naar Tivoli Vredenburg
Sevn Alias naar Tivoli Vredenburg

De Amsterdamse rapper Sevn Alias is de snelst rijzende ster van de Nederlandse hiphopscene. Met zijn snoeiharde straatraps neemt hij langzamerhand heel YouTube over – zo staat zijn nieuwe single Nachtmerrie alweer op ruim 2 miljoen views. Nachtmerrie is afkomstig van de ep Precasso, een voorloper van het album Picasso dat binnenkort verschijnt. Tussendoor werkte Sevn Alias mee aan het 2Pac-tribute-album All Eyez On Us, samen met Kempi, Josylvio, Kevin, Latifah, Vic9 en Rocks. Deze zomer rockte hij festivals als Pukkelpop, Appelsap en Dutch Valley, nu is het tijd voor zweten in de club!

Sevn Alias
Datum: 26 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek