Sophia naar de Melkweg

Ticketmaster
Sophia naar de Melkweg
Sophia naar de Melkweg

Sophia is de creatie van songwriter en gitarist Robin Proper-Sheppard, het brein achter de veelgeprezen cult act The God Machine. Met z’n mix van altpop, folk en zelfs electrorock, gebruikt Proper-Sheppard Sophia als de weg om zijn low-key composities te presenteren. Deze hebben niets weg van het oorverdovende en intense materiaal van The God Machine. Op zijn zesde studioalbum ‘As We Make Our Way’, verrast Sophia opnieuw met ambachtelijke songs die moeiteloos heen en weer bewegen tussen melancholie en de herontdekte intensiteit van een met noise-doorweven sound. Deze was nog nooit zo prominent in eerdere incarnaties van Sophia.

Sophia
Datum: 16 November
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek