Starsailor naar de Melkweg

Ticketmaster
Starsailor naar de Melkweg
Starsailor naar de Melkweg

Geboren uit de as van de Britpop-explosie, is Starsailor een van de leidende bands geweest in de muziekscene van begin 2000. De band was een van de eerst succesvolle acts van de nieuwe golf van Britse gitaarbands met Coldplay en Travis. met het debuutalbum ‘Love Is Here’, met hitsingles ‘Fever’, ‘Alcoholic’ en ‘Good Souls’, begon het succes. Met volwassenheid en emotionele diepte in hun songs, werd ‘Love Is Here’ veelgeprezen en leverde het de band de ‘Brightest New Hope’-Award op tijdens de NME Awards. Kortgeleden bracht de band hun vijfde studioalbum ‘All This Life’ uit – hun eerste sinds 2009 – en bewijst de band weer in uitstekende vorm te zijn. Dat belooft veel moois!

Starsailor
Datum: 28 Oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek