Stef Bos naar Paradiso

Ticketmaster
Stef Bos naar Paradiso
Stef Bos naar Paradiso

“Papa, Ik lijk steeds meer op jou”. In ruim 25 jaar heeft Stef Bos een eigen plaats in de Nederlandstalige muziek ingenomen. Hij stond op het toneel, schreef liedjes (o.a. voor Clouseau) en was op de Belgische TV te zien. Zijn grote doorbraak kwam met de hit ‘Papa’. Het album, ‘Is dit nu later’, verkocht dubbel platina en werd bekroond met een Edison en de Zilveren Harp. Daarnaast heeft Bos ook een Gouden Harp, de Pall Mall Exportprijs en de Jan van Riebeeck penning ontvangen. Met een grote fascinatie voor Afrikaanse culturen bleef Bos actief met schrijven, theatertours, TV-optredens. Zo bracht hij een hele reeks albums en een aantal boeken uit, zowel in het Nederlands als in het Afrikaans, en werkte op verschillende platen zelfs samen met diverse Afrikaanse muzikanten. De thema’s ‘reizen’ en ‘Afrika’ vonden weerklank in zijn voorstelling ‘Wereldwijd’ begin 2017. Op 11 januari reist Stef Bos af naar Paradiso om zijn verhalen te delen met het publiek.

Stef Bos
Datum: 11 Januari
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek