The Terrorsaurs naar Rotown

Ticketmaster
The Terrorsaurs naar Rotown
The Terrorsaurs naar Rotown

Gooi Led Zeppelin, Alice Cooper en Black Sabbath in de blender, en je krijgt The Terrorsaurs. De instrumentale rock ‘n’ roll band uit Birmingham, Engeland draait al een aantal jaren mee. Het opperhoofd heet King Fink, bassist en –hoewel de band volledig instrumentale muziek maakt – ‘professioneel schreeuwer’. Gitarist El Demonio en gevreesd drummer Big J maken dit primitieve gezelschap compleet.

Het trio tekende in 2014 bij het befaamde Californische label Wild Records. De kenners weten het: als je daar bent getekend, ben je als band in het rock ‘n’ roll genre praktisch gezien ‘binnen’. The Terrorsaurs worden met hun mix van garage, surf en rock gezien als dé entertainers van de industrie. In november brengt de band hun derde langspeler uit, getiteld Swamp Beat. Naar eigen zeggen vat deze plaat de veelzijdigheid van The Terrorsaurs goed samen.

Het uit Amsterdam afkomstige Lil Sal’ & The Wildtones is een band die gelooft in nostalgie. De band viert dit jaar haar driejarig bestaan en is binnen dat tijdperk één van de grote jongens in de Nederlandse rockabilly scene geworden. Naar eigen zeggen bewaart de band zijn originaliteit door een interessante mix te maken tussen allerlei genres. Vorig jaar tekenden Lil’ Sal en zijn compagnons als eerste Nederlandse band ooit bij het eerder genoemde Wild Records, waar hun debuutalbum binnenkort zal verschijnen.

The Terrorsaurs
Datum: 19 november
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek