Tom Russell naar de Vondelkerk

Ticketmaster
Tom Russell naar de Vondelkerk
Tom Russell naar de Vondelkerk

Tom Russell is een ware alleskunner. De Amerikaan schildert, schrijft en is boven alles een echte liedjessmid. Zijn goudeerlijke Americana en folk hoor je op vijf prachtige albums die Russell door de jaren heen maakte. Zijn nummers werden ook opgenomen door artiesten als Johnny Cash, Doug Sahm, Nanci Griffith en vele anderen. Zelf kende hij veel succes met de nummers ‘Tonight We Ride’ en ‘The Man From God Knows Where’.

In 2015 werd hij onderscheiden met de prestigieuze ASCAP Deems Taylor Award voor zijn excellentie in muziekjournalistiek. De poëet Lawrence Ferlinghetti omschreef Tom als volgt: “He is Johnny Cash, Jim Harrison and Charles Bukowski rolled into one. I feel a great affinity with Tom Russell’s songs, for he is writing out of the wounded heart of America.”

Tom Russell
Datum: 22 Mei
Zaal: Vondelkerk
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek