Tricky naar Paradiso

Ticketmaster
Tricky naar Paradiso
Tricky naar Paradiso

Adrian Thaws is de inmiddels bijna 50-jarige rapper & producer, uit Bristol die onder de naam Tricky die in 1985 zijn carrière begon met de band Massive Attack. Al snel voelde Adrien er niet veel voor om een vast onderdeel te worden uit de populaire triphop formatie en werkte hard aan zijn solo carrière.

Samen met Mark Saunders en zijn protégé zangeres Martina Topley-Bird brak Tricky door met zijn eerste solo album Maxinquaye in 1995. Zijn debuut brak internationaal door en Adrian wist zich te distantieren als solo artiest.

Inmiddels heeft Tricky in totaal 10 albums uitgebracht, en zet zijn meer dan 30-jaar durende carrière voort.

Tricky
Datum: 1 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek