Triggerfinger naar 013

Ticketmaster
Triggerfinger naar 013
Triggerfinger naar 013

Triggerfinger timmert al even aan de weg binnen de rock-‘n-roll scene. Het Antwerpse trio bestaande uit Ruben Block, Paul van Bruystegem en Mario Goossens hebben een solide reputatie als het aankomt op liveshows gevuld met onvervalste rock. Oh, en bijzonder goede outfits, ook belangrijk!

Met 4 albums op zak bewees Triggerfinger al een onmisbare act te zijn, maar de geïmproviseerde cover van Lykke Li’s ‘I Follow Rivers’ katapulteerde de heren helemaal naar supersterrendom en leverde ze zelfs een spot als voorprogramma voor The Rolling Stones op.

Dit jaar bracht de band hun nieuwe langspeler ‘Colossus’ uit en met een verrassingsoptreden op Lowlands liet de band al zien niets aan kracht te hebben ingeboet, of zoals ze zelf zeggen: “It’s like a wild ride on a merry-go-round in Disneyland after dark.”

Triggerfinger
Datum: za 17 feb ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Zaal open: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek