Triggerfinger naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Triggerfinger naar Tivoli Vredenburg
Triggerfinger naar Tivoli Vredenburg

De Vlaamse rockmachine Triggerfinger heeft de afgelopen vijftien jaar een reputatie opgebouwd als hardst beukende en bestgeklede band van de Benelux. Meest geboekte band zijn ze waarschijnlijk ook, want Ruben Block, Monsieur Paul en Mario Goossens zijn bijna continu op tour en stonden al vier keer op Werchter, Pinkpop en Lowlands. Na vier albums met gruizige gitaarrock gooit Triggerfinger het op de nieuwe plaat Colossus (2017) over een iets andere boeg: de nummers zijn meer glamrock-achtig en er is ruimte voor spannende experimenten, mede dankzij nieuwe producer Mitchell Froom!

Triggerfinger
Datum: 16 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek