UB40 naar Philharmonie Haarlem

Ticketmaster
UB40 naar Philharmonie Haarlem
UB40 naar Philharmonie Haarlem

De energieke optredens van de Engelse succesband zijn ‘a trip down memory lane’ en een feest voor liefhebbers van poppy reggae met hits als ‘Food For Thought’, ‘One In Ten’, ‘Kingston Town, ‘Cherry Oh Baby’, ‘(I Can’t Help) Falling in Love With You’ en natuurlijk ‘Red, Red Wine’. UB40 heeft nog niets aan glans verloren. Patronaat presenteert deze show in Philharmonie Haarlem.

UB40 werd in 1978 opgericht en verwijst met z’n naam naar het “Unemployment Benefit Form 40”, het formulier waarmee Engelse werklozen zich moesten aanmelden om een werkloosheidsuitkering te krijgen. Na het eerste album “Signing Off” (1980) konden de bandleden zich permanent uitschrijven bij de plaatselijke UWV. Sindsdien bracht de groep namelijk achttien studio- en vier live albums uit en besteeg de band uit Birmingham met meer dan vijftig singles de internationale hitlijsten. UB40 ontving viermaal een Grammy-nominatie voor Beste Reggae-album en verkocht wereldwijd meer dan zeventig miljoen platen.

UB40
Datum: Di 23 januari
Zaal: Philharmonie Haarlem
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek