Masterclass Guthrie Govan in de Boerderij

Ticketmaster
Masterclass Guthrie Govan in de Boerderij
Masterclass Guthrie Govan in de Boerderij

Guthrie Govan is een uitzonderlijke gitarist. De sympathieke Brit was de afgelopen jaren meerde malen in de Boerderij te zien o.a. met Steven Wilson en The Aristocrats. Guthrie is beïnvloed door muzikanten als Joe Satriani, Steve Vai en Frank Zappa. Tijdens deze masterclass kom je meer te weten over zijn kenmerkende gitaarspel, technieken en waanzinnige composities.

In 1993 werd Guthrie Govan door het Britse magazine gitarist verkozen tot “Guitarist of the Year”. De afgelopen jaren toerde Govan met grootheden als Asia, Hans Zimmer en Steven Wilson. In 2011 richtte hij samen met bassist Bryan Beller en drummer Marco Minnemann het instrumentale trio The Aristocrats op. Het supertrio staat bekend om hun indrukwekkende combinatie van progressieve rock, jazz en fusion. Hun derde studio album ‘Tres Caballeros’ (2015) ligt inmiddels in de winkels en krijgt lovende recensies. Verwacht mooie verhalen over het leven ‘on the road’, uitleg over specifieke gitaartechnieken en natuurlijk indrukwekkend gitaarwerk. Kortom, een unieke kans voor gitaristen en liefhebbers van prog en jazz/fusion.

Masterclass Guthrie Govan
Datum: woensdag 29 nov 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek