Tim Akkerman naar Simplon

Ticketmaster
Tim Akkerman naar Simplon
Tim Akkerman naar Simplon

Met twee uitverkochte shows in het Paard en Bibelot op de planning trekt Tim Akkerman verder het land in met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman Sings The Boss. Op zaterdag 17 maart presenteert Simplon in samenwerking met De Oosterpoort deze unieke avond in de Grote Zaal van poppodium Simplon!

Positieve energie
Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling: “De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon” aldus Tim.

Springsteen live door Tim Akkerman

Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss. Het zal een avond worden waar alle monumentale maar ook de intiemere songs langskomen.

Tim Akkerman
Datum: Zaterdag 17 maart
Zaal: Simplon
Aanvang: 21:00 uur
De kaartverkoop start zaterdag 23 september om 00:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek