6LACK naar de Melkweg

Ticketmaster
6LACK naar de Melkweg
6LACK naar de Melkweg

6LACK, spreek uit ‘Black’, is in no time uitgegroeid tot een rapper van formaat. In maart stond hij nog in de intieme Upstairs, en in januari is het de beurt aan onze grootste zaal, de Max. De humeurige, bedwelmende R&B tracks van de jonge uit Atlanta afkomstige songwriter zijn vrij van enige voorwendselen. Hij behandelt op zijn debuutalbum ‘FREE 6LACK’ herkenbare topics als liefde en vrijheid, maar dan allesbehalve op een Top 40-manier waarbij het glazuur van je tanden springt. Hij gebruikt minimalistische doch complexe producties om zijn onwankelbare stem te benadrukken, rauw alsof hij net wakker is geworden na een avond hard feesten.

6LACK
Datum: 24 JAN
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 22 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek