Alain Clark naar Paradiso

Ticketmaster
Alain Clark naar Paradiso
Alain Clark naar Paradiso

Zanger, gitarist, producer en vooral; muzikant in hart en nieren. Met hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World in zijn achterzak is Alain Clark niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na de release van zijn laatste album tekende Alain een platencontract bij het Amerikaanse label Concord Music dat zijn komende album wereldwijd gaat uitbrengen. Hij bivakeerde 2,5 jaar in Los Angeles waar hij aan het, nog dit jaar te verschijnen, album werkte. De eerste single Kiss You The Same is al verschenen en geeft een idee van wat we ongeveer kunnen verwachten. Ook bestaat zijn 1e Engelstalige album Live It Out in december 10 jaar. In Paradiso gaat Alain zowel het nieuwe als het oude album vieren! Nieuwe songs, songs van Live It Out, nieuwe muzikanten, oude muzikanten en uiteraard zal Dane Clark niet ontbreken deze avond.

Alain Clark
Datum: 21 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek