alb. naar Paradiso

Ticketmaster
alb. naar Paradiso
alb. naar Paradiso

Clément Daquin uit het Franse Reims maakte in het begin van deze eeuw zijn eerste composities op synthesizers die hij op verschillende vlooienmarkten op de kop had getikt. In 2007 richtte hij samen met een paar muzikanten het project alb. op en niet veel later verscheen het debuutalbum ‘Mange Disque’. In de jaren daarop implodeerde de band en ging Daquin solo verder. In 2014 krijgt hij wereldwijd bekendheid met nummer ‘Whispers Under The Moonlight’ dat voor een grote Peugeot campagne wordt gebruikt. Voor de lange tournee die volgt vraagt Clément de multi-instrumentalist en video-kunstenaar Raphaël mee en daarmee is alb. een duo. Samen maken ze intelligente electropop die op het podium wordt versterkt door zelf ontworpen visuals.

alb.
Datum: 22 November 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek