Dorian Wood naar Paradiso

Ticketmaster
Dorian Wood naar Paradiso
Dorian Wood naar Paradiso

Kunstenaar en muzikant Dorian Wood staat bekend om zijn intense, emotioneel geladen voorstellingen en adembenemende, vurige muziekstukken met een stem die je diep in je hart raakt. Zijn geluid is meerdere malen vergeleken met de muziek van Scott Walker, Nina Simone, Swans en Chavela Vargas. Het debuutalbum ‘Bolka’ ontving positieve kritieken voor de bijzondere manier waarop folk, soul, Bulgaarse koren en experimentele muziek samen komen. Zijn nieuwste album XALÁ is in Vila-Real, Spanje opgenomen met gerenommeerde muzikanten percussionist Marcos Junquera en contrabassist Xavi Muñoz. In tegenstelling tot vorig werk is dit album volledig opgenomen in Dorian’s moedertaal en eert hij zijn Costa Ricaanse-afkomst.

Dorian Wood
Datum: Zondag 12 November 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek