Dreamville presents naar Paradiso

Ticketmaster
Dreamville presents naar Paradiso
Dreamville presents naar Paradiso

Dreamville is het label van een van de meest hooggeprezen rappers van dit moment; J.Cole. Het groeiende label zit vol talentvolle producers & rappers zoals Bas, Omen, Cozz, Lute, Cedric Brown, Ron Gilmore, Elite en meer. Eén dag voor het concert van J. Cole in de Ziggo Dome presenteert zijn label 3 van zijn artiesten.

J.I.D:
De uit Atlanta afkomstige J.I.D bracht in 2015 zijn eerste EP ‘DiCaprio’ uit. Al snel werd dit opgepikt door J. Cole en werd afgelopen februari gevraagd om bij Dreamville een contract te tekenen. Nog geen maand later verscheen zijn debuutalbum The Never Story in de digitale muziekschappen.

Ari Lennox:
Singer/songwriter Ari Lennox werd geboren in Washington D.C en inmiddels 2 EP’s verder. Het langverwachte project ‘Pho’ kwam vorig jaar uit en telt 7 nummers vol inspiratie van haar favoriete artiesen Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Minnie Riperton en Whitney Houston.

EarthGang:
Johnny Venus en Doctor Dot vormen sinds 2008 het rapduo EarthGang dat ondereel uitmaakt van collectief Spillage Village. Op een rap tempo volgden er singles en maar liefst 3 albums van het duo. Ze werden door onder andere Noisey omschreven als een van de meest doordachte rapduo’s van deze tijd, en ze piekten op no. 12 in de Billboard Emerging Artists lijst.

Dreamville presents
Datum: Woensdag 4 Oktober 2017
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek