Eek-A-Mouse naar Doornroosje

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar Doornroosje
Eek-A-Mouse naar Doornroosje

MEEE-OOW! The Mouse komt terug naar Nijmegen. De onverwoestbare Jamaicaanse reggae-artiest Eek-A-Mouse vertegenwoordigt het rauwe en authentieke geluid in de reggae.

Een optreden van Eek-A-Mouse is een belevenis. Niet alleen vanwege zijn vocale acrobatiek maar ook dankzij zijn ijzersterke repertoire. Hij heeft een unieke stijl binnen de reggae genaamd ‘Singjaying’. Dit is een combinatie van zingen en rappen, waarbij de boomlange Jamaicaanse zanger vocale klanken gebruikt zoals “Benggen-ga-gengenggen, Biddi boing boing”.

Live zingt, praat, rapt en schreeuwt hij zich de longen uit het lijf. Hierbij wordt ‘The Mouse’ begeleid door zijn live band die de hypnotiserende melodieën weet te vermengen met een strakke basis. Met klassiekers als ‘Ganja Smuggling, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Rude Boy Jamaican’ brak Eek-a-Mouse definitief door naar een groter publiek.

Eek-A-Mouse
Datum: 24 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek