Galantis naar Paradiso

Ticketmaster
Galantis naar Paradiso
Galantis naar Paradiso

Christian Karlsson van Miike Snow en Linus Eklöw van Style of Eye vormen samen het Zweedse superduo Galantis. Karlsson is het creatieve brein achter hits zoals ‘Toxic’ van Britney Spears, Eklöw ken je van ‘I Love It’ van Icona pop en samen staan ze als Galantis midden op het kruispunt waar EDM en pop elkaar ontmoeten. In 2015 kwam het langverwachte debuutalbum ‘Pharmacy’ uit, waarop de megahit ‘Runaway (U & I) staat en binnenkort verschijnt opvolger ‘The Aviary’ waar we meer van zulke knallers op mogen verwachten.

Galantis
Datum: 8 Februari 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 15 september vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek